Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
Véget ért a Ferencváros első nyári edzőtábora, pénteken pedig már haza is érkezik a bajnoki címvédő csapata Budapestre. Az első időszak tapasztalatairól beszélt a Fradi új edzője.

A Fradi 4-4-es döntetlent játszott a Sepsi OSK ellen az első ausztriai edzőtábor utolsó felkészülési meccsén. A zöld-fehérek hivatalos oldalának értékelt a meccs után Pascal Jansen, a csapat új edzője, aki érdekes dolgokat mondott.

Pascal Jansen, Fradi, Sepsi OSK, Bernd Storck
A két vezetőedző, Pascal Jansen és Bernd Storck a Fradi és a Sepsi OSK meccse előtt
Fotó: fradi.hu

"Ugyanazt mondtam az első szakaszban pályára lépőknek, mint a mérkőzés második felében játszóknak. A terv ugyanaz volt. Ha a mérkőzés első felében is hasonlóan eredményesek tudtunk volna lenni, akkor két-három gólt is szerezhettünk volna. Viszont, ha nem védekezünk megfelelően, akkor bekapunk ilyen gólokat. Két külön félidőről beszélünk, mindkettőben láttam a játéknak olyan elemeit, amelyeket a későbbiekben is szeretnék látni a pályán, de nyilván még sokat kell dolgoznunk. Gustavo és Isaac is csak nem rég érkeztek a csapathoz, de minél hamarabb szeretnénk őket beépíteni. Azt várjuk el tőlük, amit képesek is nyújtani. Gustavónak volt egy-két olyan megmozdulása, ahol nem volt szerencséje, Isaac pedig maximális erővel mindent beleadott" - mondta a csapat két új szerzeményéről, Isaac Pappoe és Raul Gustavo teljesítményéről.

Az első edzőtábor alatt nagyon jól megismertük egymást, hiszen a nap 24 órájában együtt voltunk. A következőben talán jobban tudunk majd arra koncentrálni, hogy megnézzük, min kell változtatnunk. Talán új játékosok is érkeznek majd, ki tudja? Meglátjuk, mik azok a dolgok, amiket labdával és labda nélkül is gyakorolnunk kell.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről