A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Dánia
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Astrid Wett tudja, mikor érdemes lehajolni a lábai előtt heverő online népszerűségért. Így aztán hogy is hagyna ki egy olyan világszerte figyelemmel követett eseményt, mint a foci-Eb. Első megmozdulásával mindjárt szerzett magának két ország(rész)nyi ellenséget.

Úgy tűnik, hogy Astrid Wett nem fél senkitől. Az OnlyFansen pornós tartalmakkal híressé váló és ezzel elég jól kereső angol lány a ringben is bátran áll a pofonok elé, de most lehet, hogy túllőtt a célon. Az elkötelezett Chelsea-szurkoló Astrid ugyanis már Münchenben készül a nyitómeccsre, a péntek este 21 órakor kezdődő Németország-Skócia-összecsapásra.

Astrid Wett azonban már a bajor fővárosban van, ahol az Allianz Arena mellett talpig angol szerelésbe öltözve várja a csapatokat. Az övéi ugyan nem jönnek a stadion tájára sem, de mint elmondja a németeknél jobban csak a skótokat utálja, és, ha van köztük egy is, aki elég keménynek érzi magát egy bunyóhoz, azt örömmel fogadja. Csak nehogy legyen egy...

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!