Vágólapra másolva!
Megdöbbentő felvételek kerültek elő, amelyen az egykori angol válogatott labdarúgó, Gary Lineker testvérét, Wayne Linekert brutálisan kiütötték egy ibizai szórakozóhely előtt.

Az angol futball legendás csatárának, az 1986-os világbajnokság gólkirályának, Gary Linekernek a testvére Ibizán tölti a szabadságát, ám a közösségi médiában megjelent felvételek alapján sokkoló élményben volt része. A 62 éves angol férfit szerda hajnalban egy kisebb csoport vette körbe, amint kiszállt az autóból az Ocean Beach nevezeteű szórakozóhely előtt, majd heves szóváltásba keveredtek. Lineker feltartott kézzel próbálta megvédeni magát, azonban egyetlen ütéssel kiütötték és a földre zuhant. 

A The Sun beszámolja szerint az esés pillanatában beverte a fejét, ami miatt hosszú percekig eszméletlenül feküdt, a szájából pedig ömlött a vér. 

Egy szemtanú szerint a vita azért robbant ki, mert Lineker nő ismerősét inzultálták a szórakozóhely előtt álló férfiak. A hírek szerint riasztották a rendőröket, de a támadók az eset után elmenekültek a helyszínről.​ Lineker egy órával a sokkoló jelenetek után taxiba szállt és távozott.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről