Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Az M4 Sport riportere, Ujvári Máté a német vasúthálózatnak köszönhetően lekéste a labdarúgó-Eb E csoportjában rendezett Szlovákia-Ukrajna mérkőzés elejét, és csak a himnuszok után tudott bekapcsolódni a közvetítésbe.

Ujvári Máté volt a németországi Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában rendezett Szlovákia-Ukrajna mérkőzés kommentátora, ám a találkozó előtt érdekes kalandokba keveredett. Az M4 Sport munkatársa pénteken vonattal utazott át Kölnből Düsseldorfba, a meccs helyszínére, ám ez az út nem alakult zökkenőmentesen. A vonat több mint 30 perces késéssel indult el, ráadásul nem volt, aki elvezesse.

"Miután valahogy mégis találtak egyet és már félúton voltunk, megnyugodtam. Nem kellett volna.
Ekkor ugyanis megálltunk, majd a kijelzőn folyamatosan azt láttuk, hogy az érkezési idő egyre csak későbbre tolódik...Végül már nem tudták megmondani mikorra érünk oda, úgyhogy mindenki ingyen italokat kapott (én kávét kértem). A semmi közepén voltunk, leszállni csak úgy nem lehetett, és nem is lett volna értelme. Az biztos volt, hogy a mérkőzés kezdetére nem érek a stadionba, de abban is csak reménykedtem, hogy esetleg a második félidőre beesek majd valahogy. 

Végül 14:10-kor megérkeztünk a düsseldorfi pályaudvarra (11:30 helyett), onnan taxi, majd 20perc séta - hiszen minden hermetikusan lezárva -, és végül egy nagy sprintet követően a himnuszokat már a stadionban hallottam, s pár perc után ténylegesen közvetítettem is" - 

írta a riporter a Facebookon megosztott posztjában.

Ami a mérkőzést illeti, a 17. percben a szlovákok szereztek vezetést Schranz góljával, az ukránok azonban Saparenko és Jaremcsuk találataival fordítottak és 2-1-re nyertek. Az E csoportban a belgák is legyőzték a románokat, így ebben a négyesben érdekes helyzet állt elő, hiszen két meccs után mindegyik válogatottnak 3 pontja van, ezért bármelyik csapat továbbjuthat, de ki is eshet még.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről