Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
A Real Madrid a hatszoros BL-győztes védője, Nacho Fernández két évre aláírt a szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Al-Kadiszijához.

Nacho Fernández 2012 nyarán került fel a Real Madrid első csapatához, így Luka Modriccsal holtversenyben a legeredményesebb játékosa volt a madridiak jelenlegi együttesének. 

Nacho
Nacho a szaúdi  Al-Kadiszijához  igazolt

Nacho is Szaúd-Arábiában kötött ki

Azért már csak múltidőben, mert a 

hatszoros BL-győztes védő két évre aláírt az Al-Kadiszijához

 - jelentette be csütörtökön a szaúdi klub. 

A 34 éves védő - aki 10 évesen csatlakozott a Real Madridhoz, az első csapatnál eltöltött 12 szezon alatt 26 trófeát nyert -  

Németországban az Eb alatt esett át az orvosi vizsgálaton, miközben épp a spanyol válogatottal készül a grúzia elleni nyolcaddöntőre.

Nacho a 2024-es Eb után szabadon igazolható játékosként csatlakozik a szaúdi élvonal újoncához.

"Nagyon hálás vagyok a Real Madridnak. Néhány nappal ezelőttig nem írtam alá az új klubomhoz, és a Madrid azt mondta, várnak rám, ha meggondolom magam. Mindig is tudtam, hogy ha nem a Madridban fejezem be a pályafutásomat, nem akarok ellenük játszani.

 Valami újat, valami mást akarok megtapasztalni. Fenekestül fel fog fordulni az életem, de ez az, amit én akarok, nagyon boldog vagyok"

 - idézte Nachót az ESPN.

Annak ellenére, hogy a védő előrehaladott tárgyalásokat folytatott a szaúdi óriással, az Al-Ittihaddal , a veterán középhátvéd végül az Al-Kadiszijához írt alá. Nacho edzője az egy másik spanyol Michel lesz, aki feljutatta a csapatot az élvonalba.

"Maradhattam volna még egy évet, de már nincs mit megnyerni a Real Madriddal. Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek céljaim. Úgy gondoltam, itt az ideje váltani. Nyugodt és magabiztos vagyok a döntésem miatt" – mondta Nacho.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről