Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
A portugál labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában 2-0-ra kikapott Georgiától. A meccs végén Cristiano Ronaldót kis híján letarolta egy szurkoló, aki a lelátóról páros lábbal ugrott az ötszörös aranylabdás felé.

A portugál válogatott borzalmas mérkőzést játszott az Eb-újonc Georgia ellen a csoportkör utolsó fordulójában. Roberto Martinez csapata nagyon motiválatlanul és fásultan futballozott, de szándékos veresége ellenére is csoportelsőként lépett tovább, a nyolcaddöntőben pedig Szlovéniával találkozik majd. 

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group F Georgia v Portugal, Hvicsa Kvarakhcelia
A georgiai válogatott meglepetésre legyőzte Portugáliát és továbbjutott a nyolcaddöntőbe
Fotó: AFP

A lelátóról vette célba Ronaldót az őrült szurkoló

A lefújást követően Cristiano Ronaldo dühösen balhézott az ellenfél játékosaival, majd kis híján egy szurkoló miatt szenvedett sérülést. 

Az egyik drukker az ötszörös aranylabdás közelébe akart férkőzni, méghozzá úgy, hogy a lelátóról ugorva, páros lábbal vetette rá magát Ronaldóra. 

A 39 éves sztárt a játékoskijáróba kísérő biztonságiak azonban éberek voltak, és megakadályozták a magáról megfeledkező szurkoló ámokfutását.

A portugál válogatott a nyolcaddöntőben a szlovénokkal került össze, Ronaldóék július 1-jén Frankfurtban lépnek majd pályára ellenük.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről