Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A rendőrség már nyomoz egy nő után, aki brutálisan megharapta az egyik szurkolótársát, hogy megszerezze a horvát labdarúgó-válogatott játékosának, Luka Ivanusecnek a mezét.

A bizarr incidens a horvát válogatott utolsó Eb-csoportmeccse, az Olaszország elleni 1-1-es döntetlent követően történt. A horvát válogatott szurkolója, a 20 éves Lenard Barisic állítása szerint a meccs után Luka Ivanusec mezét dobták be neki a tömegbe, a dresszért három másik drukkerrel kellett megharcolnia, holott a mezt kifejezetten neki szánták. 

Ekkor az egyik horvát szurkolónő durván megharapta Barisic vállát, akit arra kényszerített, azonnal adja át neki a nemzeti csapat játékosának mezét.

A megharapott drukkernek kórházba kellett mennie a döbbenetes eset után, a rendőrség pedig már rablás miatt indított nyomozást, ugyanis az agresszív szurkoló ellopta Barisictól a mezt.

A horvát válogatott játékosa, Ivanusec azóta üzent a balszerencsés fiúnak, akinek megígérte, hogy mindenképpen eljuttat majd számára egy aláírt mezt.

A horvát válogatott mindössze két pontot gyűjtött a B csoportban, így Luka Modricék nem jutottak be az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjébe.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

 

Mindent egy helyen az Eb-ről