Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Élő:
Vágólapra másolva!
A török labdarúgó-bajnokságban szereplő Fenerbahce hivatalosan is bejelentette, hogy a portugál José Mourinho veszi át a csapat irányítását.

A hírt a portugál edző a török klub közösségi oldalán jelentette be szombaton éjszaka egy nyolc másodperces videóban.

Kezdjük meg a közös kalandunkat 

- mondta a a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes edző, akit vasárnap mutatnak be a szurkolóknak a Fenerbahce stadionjában.

A szerződés részleteit a klub egyelőre nem közölte, de az olasz transzferguru Fabrizio Romano arról számolt be, hogy Mourinho szerződése kettő plusz egy évre szól

A 61 éves Mourinho a spanyol, az angol és az olasz bajnokság után tehát Törökországban is megmutatja magát. A korábban a Portót, a Chelsea-t, az Internazionalét, a Real Madridot, a Manchester Unitedet, a Tottenham Hotspurt és az AS Romát irányító szakember Ismail Kartalt váltja a kispadon a Fenerbahcénál.

José Mourinho a Fenerbahce új edzője 
Fotó: Fenerbahçe SK/X

A Fenerbahce a legutóbbi kiírásában a nagy rivális Galatasaray mögött 99 ponttal a második helyen zárt.

Az FC Portóval és az Interrel is Bajnokok Ligáját nyerő edző sokak szerint készen állt arra, hogy a szaúdi ligában dolgozzon, de végül a török bajnokságban kötött ki. José Mourinho ráadásul a Bajnokok Ligájában is újra megmutathatja magát, hiszen a török ezüstérem BL-főtáblát jelent a Fener számára.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről