Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
Vasárnap este kilenc órától a magyar labdarúgó-válogatott Stuttgartban játszik sorsdöntő Eb-mérkőzést a skót csapattal. A találkozónak óriási a tétje, hiszen mindkét együttes a továbbjutásért játszik majd, így egész biztosan az Európa-bajnokság egyik legizgalmasabb mérkőzése vár ránk. A mieinknek nagy szüksége lenne Szoboszlai Dominik játékára, azonban a csapatkapitányról az utóbbi napokban egyre aggasztóbb hírek érkeztek. A sorsdöntő meccs előtt Szoboszlai Dominik állapotáról és a mérkőzés esélyeiről beszélgetett a Mediaworks három helyszíni tudósítója, Göbölyös András, az Origo Sport újságírója, Szabó Tamás, a Metropol munkatársa és Szalay Attila, a Magyar Nemzet újságírója.

Szombat délelőtt a magyar labdarúgó-válogatott Weiler im Allgäuban megtartotta utolsó edzését a skótok elleni meccse előtt. A sajtónyilvános 15 percre azonban nem jött ki a pályára a csapatkapitány Szoboszlai Dominik. 

Az MLSZ állítása szerint a Liverpool sztárja nem sérült, mindössze annyi a történt, hogy az edzést a regenerációs sátorban kezdte, külön a társaitól, a munka végeztével pedig csatlakozott a kerethez az edzés hátralévő részében. A skót elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón persze Marco Rossit szövetségi kapitány is kérdezték Szoboszlai állapotáról.

Az olasz mester elmondta, hogy Szoboszlai hosszú szezonon van túl. Esetében nincs szó sérülésről, egyszerűen arról van szó, hogy megfelelően kellett regenerálódnia a találkozóra.

Magyarország, magyar válogatott, központ, főhadiszállás, szállás, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, euro2024magyarok, Weiler im Allgäu, autogram osztás, autogramosztás, aláírás, aláírásosztás, 2024.06.12.
Szoboszlaiért rajonganak a szurkolók
Fotó: Mirkó István

 A Liverpool középpályása állítólag csütörtökön és pénteken nem edzett együtt a válogatottal, így az is előfordulhat, hogy kisebb sérülés hátráltatja, amit egyelőre nem kommunikál a szakmai stáb.

A skótok előtti sorsdöntő meccs előtt Szoboszlai Dominik állapotáról és a mérkőzés esélyeiről beszélgetett Göbölyös András, az Origo Sport újságírója, Szabó Tamás, a Metropol munkatársa és Szalay Attila, a Magyar Nemzet újságírója. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről