Vágólapra másolva!
A McDonald’sban június 4-től kaphatók Szoboszlai Dominik kedvencei, méghozzá egy speciális menübe csomagolva. A menü a Domi mekis kedvencei nevet kapta.

A gyorsétterem-lánc legújabb menüje a Domi mekis kedvencei nevet kapta, melyet a Mindmegette premier előtt megkóstolhatott. 

Mutatjuk, miből áll a menü:

A burger: McCrispy - Dominik a ropogós, picit csípős bundájú csirkemellfilét tartalmazó, finom és puha zsemlébe kerülő McCrispyt választotta, melyben apróra vágott saláta, paradicsom és majonéz is került. Egyszerű, mégis egyedi, megidézi a klasszikus rántott húsos szendókat, és remekül illik Dominik ízléséhez, ugyanis korábban ő maga ismerte el, hogy a kedvence egy szintén magyaros étel, a zúzapörkölt.

A krumpli: közepes adag sült krumpli

A szósz: fűszeres majonéz - Dominik kedvence egy pikáns és fűszeres mártogatós, a chilis majonéz, aminek megalkotása során nem fukarkodtak a csípősséggel.

Az ital: vaníliashake - A kóla vagy más üdítő helyett Szoboszlai a vaníliashake-et választotta, ami furcsa lehet azok számára, akik a burger mellé általában szénsavas üdítőt fogyasztanak, de a krémes tejital pont enyhíti a csípős majonéz erejét, így értjük a döntést.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről