Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott az utolsó csoportmeccsén Skócia ellen lépett pályára a németországi Európa-bajnokságon. A második félidő közepén egy, a skót tizenhatoson belül történő ütközés következtében Varga Barnabás a földre került, és a teljes csapat azonnal segítséget kért az orvosi stábtól, jelezve, hogy nagy a baj.

A skótok elleni Eb-csoportmeccsen Varga Barnabáshoz először a csapattársai segítették, majd a pályára érkező orvosok az oldalára fektették, benyúltak a szájába, kihúzni a nyelvét, tehát minden bizonnyal elvesztette az eszméletét. 

Skócia - Magyarország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, csoportkör, A csoport, MHPArena, Stuttgart, euro2024magyarok, 2024.06.23.
Varga Barnabás összeesett, orvosi segítségre szorult
Fotó: Mirkó István - Magyar Nemzet

Az M4 Sport helyszíni jelentése szerint mire a hordágyon letolták a pályáról, Varga magához tért, és kommunikálni is tudott, így szállították kórházba a Ferencváros támadóját. Helyette Ádám Martin lépett pályára.

A magyar válogatott Skócia elleni Eb-mérkőzését ITT követheti élőben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről