Élő közvetítés
Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália
Vágólapra másolva!
A csapatot feljutásra vezető Borbély Balázs marad a labdarúgó OTP Bank Ligában újonc ETO FC Győr vezetőedzője.

A Rába-partiak honlapja szerint a szakember 2026-ig szóló szerződést kötött a klubbal az után, hogy a másodosztályban az utolsó öt mérkőzésen irányította az együttest, amely kilenc év után szerepelhet ismét az élvonalban.

A 44 éves szakember Dunaszerdahelyről érkezett a Győrhöz, amellyel mind az öt találkozóját megnyerte.

"Megtisztelő számomra, hogy megkaptam a lehetőséget a tulajdonosoktól, és továbbra is én lehetek az ETO vezetőedzője. Nem volt nehéz meghoznom a döntést, hiszen nagyon örülök neki, hogy velem képzelik el a jövőt. A terveink közösek a klubvezetéssel, a játékosokkal és a szakmai stábbal, egyértelműen bent kell maradnunk az élvonalban, ahol jól akarunk szerepelni" - nyilatkozta a tréner, akinek a munkáját a jövőben is Lipták Zoltán segíti majd.

Hozzátette, tisztában vannak azzal, hogy "ez más kávéház", magasabb a színvonal, de ennek tudatában szeretnék megerősíteni a csapatot.

Olyan minőséget akarunk kialakítani, ami biztosítja számunkra a célok elérését. Holnaptól belevágunk a munkába, innentől mindenki azon dolgozik, hogy egy jó felkészülést csináljunk

 - idézi Borbélyt az MTI.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről