Élő közvetítés
Anglia
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
Hatalmasat esett, ezért tele van a teste sérülésekkel az angol válogatottban szereplő Anthony Gordonnak, a Newcastle United focistájának.

Anthony Gordon sokak szerint tudna segíteni az eddig csak önmaga árnyékaként funkcionáló angol válogatottnak, de Gareth Southgate eddig nem adott neki túl sok lehetőséget az Európa-bajnokságon.

Gordon az angol válogatott főhadiszállásán szenvedett balesetet, méghozzá úgy, hogy elesett a kerékpárjával, pontosabban egy e-bike-kal. Az angol sajtóban keringő hírek szerint a fiatal focista összekeverte a fékeket, ezért túl nagy vehemenciával rántotta be az első féket, aminek egy hatalmas esés lett a következménye.

Anthony Gordon arca és a keze is megsérült
Fotó: Adrian DENNIS / AFP

Gordonnak csúnya sebhelyei lettek az arcán, a karján és a testén is, ennek ellenére tudott edzeni a csapattal, amely a szlovákok elleni nyolcaddöntőre készülhet. Látszólag nem szegte a kedvét az eset a 23 éves játékosnak, ahogy az sem, hogy eddig csak a Szlovénia elleni rettenetes meccsen állhatott be pár percre.

A csapatban szereplő hátvéd nem volt túl megértő a baleset után, Ezri Konsa alaposan kinevette csapattársát.

Gordon csúnyát esett
Fotó: DENNIS / AFP

„Csak egy laza edzésünk volt, páran kimentek a pályára, én bringára ültem és amikor legurultam a dombról, akkor láttam, hogy Anthony fekszik a földön, véres az arca, a karja én pedig csak röhögni tudtam. Legalább sisak volt raja, ez a legfontosabb” – mondta Konsa, aki később azt elemezte, hogy van egy turbó gomb a bringákon, amivel nagyon be lehet gyorsulni, de szerinte a csapattársa elnézte a fékeket, amik Angliában fordított felállásban vannak, ott a baloldali a hátsó fékhez tartozó fékkar.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről