Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott támadója, Varga Barnabás a skótok ellen 1-0-ra megnyert Európa-bajnoki csoportmérkőzésen eszméletlenül terült el a földön, miután ütközött az ellenfél kapusával. Az internetet azóta bejárták a brutális baleset pillanatáról készült képek és videók, amik sokkolóan megrázóak.

A Ferencváros csatára a 68. percben ütközött a skótok kapusával, Angus Gunn-nal, ami után hosszú percekig ápolták a pályán, majd lepellel körbe kerítve hordágyon hagyta el a gyepet, a stadionból pedig az egyik helyi kórházba szállították. Ott hétfőn többszörös csonttörés miatt arcműtéten esett át, és legkorábban szerdán engedhetik ki. 

varga barnabás
Az egész ország Varga Barnabásért aggódott
Fotó: AFP

Gunn, miközben a labdát figyelte, a saját csapattársát, Anthony Ralstont és Varga Barnabást is letarolta. A szerencsétlen és kőkemény ütközés során Varga a kapus könyökével találkozott, majd ijesztő módon eszméletlenül terült el a földön. A Mandiner kiszúrta, hogy a közösségi médiában és a TikTokon elkezdtek terjedni a videók, amelyek az ütközést megörökítő, különböző szemszögből készült fotókat gyűjtötték össze. A brutális ütközésről készült képeket csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

@beinsportsusa 🙏🏼 The most tense moment in the EURO 🏆 when Barnabá Varga suffered a collision that left him unconscious 😓 Fortunately, the Hungarian Federation 🇭🇺 confirmed that the player is in good condition 🙏🏼 🙏🏼 El momento de más tensión en la EURO 🏆 cuando Barnabá Varga sufrió un choque que lo dejó inconsciente 😓 Afortunadamente la Federación de Hungría 🇭🇺 confirmó el buen estado del jugador 🙏🏼 #beINSPORTS #Hungary #Hungria #BarnabasVarga #EURO2024 #EURO ♬ sonido original - beIN SPORTS USA

A Ferencváros játékosának felépüléséért rengetegen szorítanak, világsztárok mellett a 29 éves focistának az Újpest is küldött a közösségi médiában egy megható üzenetet. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

 

Mindent egy helyen az Eb-ről