Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik sérülés miatt kért cserét az Izrael elleni felkészülési meccsen, amit 3-0-ra nyert meg a magyar csapat. A magyar válogatott csapatkapitánya próbált mindenkit megnyugtatni a meccs után.

„Jól leszek” – nyugtatott meg mindenkit Szoboszlai Dominik a meccs után az M4 Sportnak. „Éreztem, hogy kicsit beállt a lábam és nem akartam rizikót vállalni. Nagyon jól kezdtük a meccset, az első félidő jó volt második eleje kicsit nyögvenyelős volt, utána egy darabig nem láttam a meccset, de a végén is stabilan tartottuk a labdát, jó volt utolsó meccsnek” – mondta Szoboszlai, aki szerint Bolla Bendegúzzal jól megértették egymást a jobboldalon, hiszen régóta ismerik egymást.

Magyarország - Izrael, MagyarországIzrael, barátságos válogatott-mérkőzés, felkészülés, felkészülési mérkőzés, felkészülésimérkőzés, Nagyerdei Stadion, Debrecen, 2024.06.08.
Szoboszlai Dominikot sérülés miatt le kellett cserélni
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

„A legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen szombatra, nem csak én, mindenki más is. Mentálisan, testileg és taktikailag is fel vagyunk készülve” – mondta még el a csapatkapitány.

„Örülök, hogy tudtam segíteni a csapatot, kicsit fáradtan érkeztem, három edzésem volt csak a meccs előtt, nagyon fontos volt ez a meccs az Eb előtt” – mondta Bolla, aki nagyon örült, hogy szerepet tudott vállalni a gólok előkészítésében.

„Dominkkal régóta ismerjük egymást, örülök hogy ez ismét kifizetődött” tette hozzá, és elmondta, lépésről lépésre egyre jobban ki tud nyílni a válogatottban is, de még van benne. „Remélem az Eb-n kijön majd, különleges érzés, hogy Svájc ellen kezdünk” – mondta Bolla, aki a Servette-ben légióskodott a szezonban.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről