Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Vágólapra másolva!
Hegyi Krisztián szerződést hosszabbított a West Ham United labdarúgócsapatával, de kölcsönben a skót Motherwell együttesénél folytatja pályafutását.

Az angol élvonalbeli klub a honlapján jelentette be, hogy 2027 nyaráig meghosszabbította a 21 éves magyar kapus szerződését.

"Hosszú idő telt el azóta, hogy gyerekként megérkeztem, de már szinte London az otthonom. Úgy érzem, minden szezonban fejlődök, és kíváncsian várom, mit hoz a jövő" - mondta Hegyi a klub honlapján. Kiemelte, a West Ham akkor is végig tartotta vele a kapcsolatot, amikor kölcsönben játszott, sőt az első számú csapat kapusedzője, Xavi Valero is foglalkozott vele.

Hegyi 2019-ben igazolt Angliába, előbb a harmadosztályú Stevenage, majd a holland másodosztályú FC Den Bosch csapatában szerepelt kölcsönben, július elsejétől pedig Skóciában vendégeskedik.

A West Ham az idei bajnoki szezonban 9. lett a Premier League-ben, míg az FA-kupából rögtön az első párharcban kiesett (azaz a 3. fordulóban), amikor a hazai 1-1 után idegenben 1-0-ra kikapott a Bristol Citytől. Az Európa-ligában jobban szerepeltek az észak-londoniak, ott csak a negyeddöntőben tudta őket megállítani a későbbi döntős Bayer Leverkusen.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről