Vágólapra másolva!
Andrei Kanchelskis jelenleg a kirgiz Premier League-ben szereplő Muras United vezetőedzője, de játékosként a Manchester Unitedet is erősítette több éven keresztül. Most azzal került a hírekbe, hogy egy moszkvai bárban verekedésbe keveredett az Eb-döntő után.

A két Premier Legaue címet is nyert korábbi futballista a Mash Telegram-csatornája szerint egy nagyon csúnya ütésbe szaladt bele egy moszkvai bárban egy szóváltást követően az Európa-bajnoki döntő után.

A szemtanúk beszámolói szerint Kanchelskis egy szurkolóval kapott össze a bárban, egészen konkrétan órákon keresztül ment a szóváltás a két férfi között, amit a korábbi vörös ördög unt meg előbb.

Az 55 éves edző odasétált a szurkolóhoz és állítólag egy rendkívül szépen kivitelezett ütést helyezett el annak állkapcsán. Azonban szinte azonnal érkezett is a válasz a másik oldalról, ami annyira jól sikerült, hogy Kanchelskis elvesztette az eszméletét. 

A bár alkalmazottai próbáltak először segíteni a kiütött mesteren, de miután félóra alatt sem értek el semmilyen eredményt, úgy döntöttek, kihívják a mentőket. Nekik már több sikerélményük volt, a helyszínen ellátták a fejsérülését, de ezt követően nem vitték kórházba.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.