Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
Kedden este az Európa-bajnokság egyik legjobb mérkőzését játszotta egymással Ausztria és Törökország. A nyolcaddöntő az utolsó pillanatokig kiélezett küzdelmet hozott, melynek a végén a török csapat 2-1-es sikerrel mehetett tovább a negyeddöntőbe. A meccs azonban a szép jelenetek mellett a szurkolói balhékról is emlékezetes marad.

Mind a török, mind az osztrák szurkolók kitettek magukért kedden este, mikor a csapataik egymás ellen léptek pályára a nyolcaddöntőben. Az első percben szerzett gól után aztán még magasabb fokozatba kapcsolt mindkét tábor és a biztatás, éneklés mellett a repoharak dobálása is a csúcsra járt.

Mivel találták el az osztrák játékos fejét?

Marcel Sabitzer, az osztrák csapat középpályása nemcsak sörös poharakat kapott a nyakába a mérkőzésen, hanem egy ezidáig ismeretlen tárggyal is megdobták a fejét a szögletzászlónál. 

A Dortmund focistája egyből a fejéhez kapott és összerogyott, többen is odaszaladtak hozzá mindkét oldaláról, igaz, a török futballisták inkább a saját szurkolóikat próbálták megnyugtatni és megkérni őket arra, hogy fejezzék be ezt a viselkedést. 

Az UEFA illetékesei az esetet követően eltávolították a tárgyat a pálya széléről, így továbbra is nyitva marad a kérdés, vajon mivel dobhatták meg Sabitzert?

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről