Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Törökország
Vágólapra másolva!
Szombaton este hat órától Düsseldorfban lép pályára Anglia Svájc ellen az Eb negyeddöntőjében. A mérkőzés kapcsán a legnagyobb fejtörést az a 40 000 angol szurkoló okozza a német hatóságoknak, akiknek döntő többsége jegy nélkül érkezik a városba, ráadásul ezúttal semmiféle alkoholfogyasztási korlátozással nem készültek a helyiek.

Abszolút telt házzal készül az UEFA a szombati mérkőzésre, ugyanakkor az a nemzetközi szervezetet is meglepte, hogy a hivatalosan 6700 jegyet kapott angolok 40 000-es létszámban lesznek jelen a városban. A nem hivatalos jegyportálokon máris csillagászati összegekért cserélnek gazdát a belépők, a legolcsóbbak 200 000 forintba, míg a legdrágábbak bőven több mint egymillióba kerülnek a Svájc elleni találkozóra - számolt be róla a Daily Mail.

Eb 2024, angol válogatott, Jude Bellingham, gól, gólöröm, Szlovákia, Anglia, nyolcaddöntő
Az angol csapat szurkolóitól tartanak a németek.
 (Photo by Adrian DENNIS / AFP)

Korlátlanul folyhat a sör Düsseldorfban

Az UEFA óvatosságból az angolok Szerbia elleni mérkőzése előtt csak 2.8%-os erősségű söröket engedett árulni, majd a szlovákok elleni mérkőzésen a stadionban egy ember egyszerre csak két sört vehetett és azokat sem vihette magával a helyére. 

Nos, a mostani negyeddöntő kapcsán semmilyen korlátozás nem lesz, ami finoman fogalmazva aggályokat vet fel, figyelembe véve, hogy a német óvárosban legalább 300 kocsma található, nem hiába hívják a turisták ezt a részét Düsseldorfnak "a világ leghosszabb bár"-jának. 

Mindenesetre a helyi rendőrségnek valószínűleg nem lesz könnyű napja, az angol szurkolók közül eddig már több embert is előállítottak a viselkedése miatt az Európa-bajnokságon.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről