Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
A DVSC hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a szerb élvonalban szereplő Partizan Beograd csapatától egy évre kölcsönvette Arandjel Stojkovicot.

A 29 éves, 182 cm magas jobbhátvéd már a szerb válogatottban is bemutatkozhatott, hazájában pedig a Beograd színeiben az előző idényben 34 bajnoki mérkőzésen kapott szerepet. Ezeken a meccseken hátvéd létére három gólt is szerzett. A tapasztalt bekk több mint 200 első osztályú szerb bajnokival a lábaiban érkezik a cívis városba, hogy segítse a védelem munkáját. 

A Loki a 2023/2024-es szezonban az ötödik helyen végzett az NB I-ben, összesen mintegy 48 gólt kapott az együttes, amivel a 12 csapatos mezőny közepén végzett, így elmondható, van hova fejlődnie a DVSC-nek ebből a szempontból.

Mi lesz Dzsudzsák Balázzsal?

A 37 éves klasszis szerződése június 30-án lejárt, ugyanakkor a klub által feltöltött fényképek alapján még június 29-én részt vett az aznapi felkészülési mérkőzésen, és be is talált az NB III-as Cigánd ellen. A magyar válogatottsági rekorder kapcsán a DVSC illetékesei korábban azt nyilatkozták, szeretnének vele megegyezni a folytatásról, így a szurkolók bizakodhatnak, hogy hamarosan jó híreket kapnak majd ez ügyben. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről