Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott 2-1-re nyert Hollandia ellen, ezzel bejutott az Európa-bajnokság döntőjébe, ahol Spanyolországgal találkozik majd. Az angolok talán most játszottak a legjobban ezen az Eb-n, de a teljes tornát tekintve Gareth Southgate csapata egyáltalán nem úgy futbalozott, ahogyan azt egy végső győzelemre esélyes csapattól el lehetne várni. Szokásos meccs utáni podcastünkben kibeszéltük a holland-angol meccs legemlékezetesebb pillanatait.

Az angol válogatott hamar hátrányba került Hollandia ellen, ám egy véleményes büntetővel kiegyenlített, majd a csereként pályára küldött Ollie Watkins az utolsó pillanatban betalált, így Gareth Southgate együttese 2-1-es győzelemmel jutott be a vasárnapi fináléba. Az angol csapat talán csak az elődöntőben futballozott úgy, ahogyan egy topcsapattól várná az ember, mégis eljutott a berlini döntőig. A végső győzelemért a tornán eddig százszázalékos, a mezőnyből magasan kiemelkedő spanyol válogatottal kell összecsapniuk Harry Kane-nek és társainak, akik a 2021-es tornán is döntőig jutottak, ám akkor alulmaradtak az olaszokkal szemben.

Meccs utáni kibeszélő műsorunkban beszélünk a történetük első Eb-győzelmére készülő angolok eddigi teljesítményéről, valamint a döntőbeli esélyeikről:

Aki csak hallgatni akarja az adást, az itt teheti meg:

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

 

Mindent egy helyen az Eb-ről