A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott a walesi bajnok, The New Saints elleni párharc első meccsén, a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. A lefújás után a magyar bajnok válogatott kapusa nyilatkozott.

"Talán mondhatjuk, hogy egyszerűbb volt a meccs, mint amire számítottunk. A tavalyi rossz emlékek (a válogatott kapus a Klaksvík elleni 0-3-ra utalt - a szerk.) után szerintem mindenkiben nagyobb volt most az óvatosság. 

Az elmúlt évek egyik legjobban sikerült felkészülése van mögöttünk, jó erőben, jó állapotban vagyunk, tudtuk, hogy mit akarunk, és így is játszottunk. Mi szereztük meg a vezetést, aztán jött még két gól, és onnan végképp kézben tartottuk a meccset.

 A meccs előtt mondtam a srácoknak, hogy legyen a fejünkben az a tavalyi meccs, és szerintem tanultunk is belőle. De ez már egy új szezon, azon a meccsen túl vagyunk, ismét nekifutunk a BL-nek. "

Kristoffer Zachariassen, Marquinhos, Ferencváros, Bajnokok Ligája,
Marqinhos és Zachariassen is gólt szerzett a walesi bajnok ellen
Fotó:  Polyák Attila Origo  /  Polyák Attila Origo 

A védelemből távozott a Fradi keretének egyik legfontosabb játékosa, Samy Mmaee és sokan gondolták azt, hogy ez nehezen pótolható veszteség lesz a zöld-fehérek számára. De Dibusz szerint sikerült egy nagyon jó játékost találni a marokkói védő helyére.

"Sammy távozása után is úgy néz ki, hogy rendben van a védelem, 

Raúl Gustavo személyében szerencsére egy nagyon jó ballábas védő érkezett, ami minden csapatban egy neuralgikus pont.

 Remek hosszú labdái vannak, jól tud szervezni, indítani hátulról. Jó érzés, hogy magabiztosan nyertünk, megyünk tovább előre" - zárta az M4 Sportnak adott nyilatkozatát a Fradi kapusa.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!