Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolt a belga Philippe Rommenst a holland bajnokságban szereplő Go Ahead Eagles csapatától.

A 26 éves középpályás a belga Lierse csapatánál kezdett futballozni, majd 2006-ban átkerült Hollandiába a PSV Eindhoven akadémiájára. 2018-ban a holland TOP Oss csapatához igazolt, majd három évvel később került a Go Ahead Eagles együtteséhez, amelyben három év alatt 94 meccsen lépett pályára, ezeken 11 gólt lőtt és 14 gólpasszt adott. 

Philippe Rommens a Fradi negyedik nyári igazolása
Fotó: fradi.hu

„Philippe nagyszerű szezont zárt a holland élvonal meglepetés csapatában. 

Az ő személyében egy nagy munkabírású, komplex középpályást igazoltunk. Biztos vagyok benne, hogy a középpályánkra olyan képességet és minőséget tud hozni, amit jól tudunk majd kamatoztatni a szezon során. 

Előny, hogy ismerik már egymást Pascal Jansennel, tudja, hogy mit vár el tőle az edző, aki pontosan tisztában van azzal, hogy mire képes a pályán. Bízunk benne, hogy hamar felveszi majd a csapat ritmusát, és gyorsan beilleszkedik – mondta a Fradi új igazolásáról Hajnal Tamás, a klub sportigazgatója. 

Isaac Pappoe, Raul Gustavo és Kady Borges után tehát Philippe Rommens a Fradi negyedik nyári igazolása, aki egy rendkívül kreatív és technikailag képzett játékosa, nem mellesleg a szabadrúgások és a szögletek tekintetében is kifejezetten erős.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről