Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárja, Kylian Mbappé még jó ideig nem veheti le mérkőzéseken az orrcsonttörése miatt viselt maszkját.

"Hozzá kell szoknia, mert még hetekig rajta lesz játék közben. Eleinte nagyon kényelmetlen volt neki, de már belenyugodott, hogy viselnie kell" - közölte a francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps.

A Paris Saint-Germaintől nemrég a Real Madridhoz szerződött csatár a belgák ellen 1-0-ra megnyert hétfői nyolcaddöntő előtt nyilvánosan panaszkodott a kényelmetlen maszkra - írta meg az MTI.

Borzasztó így játszani. Folyamatosan cserélgetem, mert mindig van valami, ami zavar, vagy nem működik. Emellett nem tetszik, és izzadok is alatta, mindig ki kell csorgatni az izzadságot" - 

sorolta a 25 éves világbajnok. "Az első napon olyan érzés volt, mintha egy 3D-szemüveget tettem volna fel, és mintha nem is én lettem volna mögötte" - tette hozzá Mbappé.

A francia válogatott csapatkapitánya - akinek az osztrákok elleni csoportmérkőzésen tört el az orra - eddig tizenegyesből szerzett egy gólt az Eb-n, és jobbára csak felvillanásai voltak a pályán.

Az Európa-bajnokság pénteki negyeddöntőjében Franciaország Portugália ellen lép majd pályára Hamburgban.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről