Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Styles Callum az előző idény második felében a Championshipben szereplő Sunderland csapatában játszott kölcsönben. A 24 éves középpályást azonban nem szerződteti végleg az angol másodosztályú klub, így Styles visszatér a Barnsley együtteséhez.

Styles Callum a németországi Európa-bajnokságon egyetlen csoportmeccsen, a Skócia ellen 1-0-ra megnyert találkozón lépett pályára. Marco Rossi azon a mérkőzésen a kezdőbe jelölte a 24 éves középpályást, akit a 61. percben Nagy Ádám váltott.

Az angol harmadosztályban szereplő Barnsley együttese az előző idény második felében kölcsönadta Styles-t a Championshipben érdekelt Sunderland csapatának, a magyar válogatott játékos a másodosztályú együttesben 12 mérkőzésen lépett pályára. 

A Sunderland úgy döntött, nem él a kölcsönszerződésbe foglalt kivásárlási opciójával, így a középpályás visszatér a Barnsley-hoz.

Jelenleg is tervezzük az új idényt, és úgy döntöttünk, nem élünk a kivásárlási opciónkkal, így Callum nálunk töltött ideje lejárt. A hozzáállása és a morálja első osztályú volt, és a legjobbakat kívánjuk neki" - 

idézte a Nemzeti Sport Kristjaan Speakman vezetőedző szavait.

Styles eddig 23 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, Marco Rossi együttesében 2022 márciusában, a szerbek elleni felkészülési mérkőzésen debütált a Puskás Arénában.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről