Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnokság első negyeddöntőjében drámai csatában, hosszabbítás után esett ki a házigazda német válogatott, miután 2-1-re kikapott a spanyoloktól. A találkozón volt minden, rosszul összeállított kezdők, szerencsés cserék, kőkemény szabálytalanságok, és Toni Kroos személyében egy nagy búcsúzó is.

Kiestek a németek! Ez az Európa-bajnokság eddigi legfontosabb híre, hiszen a házigazda búcsúzott a spanyolok elleni futballdráma végén. A mérkőzés történéseit kibeszélő podcastunkban végigveszünk mindent kezdve onnan, hogy Julian Nagelsmann miért azokat a játékosokat jelölte a kezdőbe, akiket, hogy szupercsere volt Dani Olmo, hogy húzták-e az időt a spanyolok, és hogy miért nem kaptak ki a németek Svájctól az utolsó csoportmeccsen?

De természetesen szót ejtünk az elmúlt másfél évtized legjobb német középpályásáról, a vereséggel búcsúzó Toni Kroosról, aki ugyan nem piros lappal vonult vissza, de éppen az ő szabálytalanságai miatt megsérülő Pedri helyére állt be a meccset tulajdonképpen eldöntő Dani Olmo.

Aki csak hallgatni akarja az adást, az itt teheti meg:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről