A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Jelentős, 188 millió forint értékű fejlesztések fejeződtek be a DVSC Labdarúgó Akadémia pallagi edzőcentrumában - közölte Debrecen polgármestere keddi, helyszíni sajtótájékoztatóján.

Papp László a fiatal sportolók jelenlétében tartott eseményen azt mondta, teljes mértékben megújult a 2-es, műfüves pálya borítása és a fedett csarnok borítását is lecserélték. Ezzel párhuzamosan korszerű, energiatakarékos világítótestekre cserélték a korábbi lámpákat, és tíz új labdarúgókapu, illetve labdafogóháló cseréje is megtörtént - sorolta.

Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője hozzátette: a holland műfűvel felújított pálya a nemzetközi szövetség legkomolyabb minősítésével rendelkezik.

Makray Balázs jelezte: a fejlesztések folytatódnak Pallagon. A közeljövőben az 1-es pályát teszik arra alkalmassá, hogy az NB III-as csapat otthona legyen, de ehhez még legalább kétszáz személyes lelátó megépítése szükséges - ismertette a szakember.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!