Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Elképesztő hasonlóságot fedeztünk fel a hollandok elleni Európa-bajnoki nyolcaddötnőre készülő román a fociválogatott szövetségi kapitánya, és a nem régen még emberöléssel gyanúsított hollywoodi filmsztár között.

Mondják, hogy mindenkinek van egy hasonmása a világban. Mi most készséggel segítünk két remek embernek, hogy egymásra találjanak. Hiszen ki ne venné észre, hogy a hollandok elleni nyolcaddöntőre készülő román válogatott szövetségi kapitánya, a legendás Anghel Iordanescu fia, Edward Iordanescu megszólalásig hasonlít egy hollywoodi sztárra.

Aki nem más, mint az az Alec Baldwin, aki legutóbbi filmjének (Rust) forgatásán egy rosszul "tönkre tett", azaz élesen hagyott díszletpisztollyal agyonlőtt egy díszletest. Baldwin tárgyalása azóta lezárult, megegyezett az áldozat családjával, azaz akár ő is leülhetett volna a román kispadra.

Balra Edward Iordanescu:

Ő pedig jobbra Alec Baldwin:

Edward Iordanescu értékelhető játékoskarrier (alig 20 meccs a román élvonalban) után állt edzőnek, ahol 46 éves korára körbejárta már kis túlzással a teljes román bajnokságot, mielőtt 2022 januárjában kinevezték volna a román válogatott szövetségi kapitányának, és ki is vezette a csapatot az Európa-bajnokságra.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről