Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét Spanyolország játssza Anglia ellen vasárnap este Berlinben. A spanyolok tinisztárja, Lamine Yamal a fináléban is kulcsszereplő lehet, a fiatal tehetség édesapja pedig szinte biztos benne, hogy a spanyolok meg is nyerik az Eb-t.

Lamine Yamal édesapja, Mounir Nasraoui most a világ egyik legboldogabb embere, hiszen a szombaton 17. születésnapját ünneplő tinédzser fia az Európa-bajnokság egyik legnagyobb sztárjaként tündököl a pályán. "Úgy élem meg, mint mindenki más, boldogan és örömmel, és sok-sok szeretettel. Bejutottunk a döntőbe, büszke és boldog vagyok minden spanyol játékosra" - mondta a finálét megelőzően Yamal marokkói származású édesapja, aki természeteen a saját fiáról is beszélt.

Euro 2024: Spain - Germany
Lamine Yamal elképesztő teljesítményt nyújt a németországi Eb-n
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Már akkor tudtam, hogy sztár lesz, amikor megszületett. Minden apa azt akarja, hogy a saját fia legyen a legjobb. 

A legjobbakat kívánom neki az életben, és remélem, megnyerjük az Európa-bajokságot" - mondta édesapja a Barcelona sztárjáról, aki minden idők legfiatalabb Eb-győztese lehet.

Lamine Yamal Lionel Messivel készült közös képeiről, amelyen a tehetséges focista még kisbaba volt, is megszólalt a büszke édesapa. 

Valószínűleg Lamine volt az, aki megáldotta Leót. Hihetetlen és szenzációs véletlen egybeesés az életben" - 

mondta Mounir Nasraoui.

Számomra ő a legjobb mindenben, nem csak a futballban, hanem a szerelemben, a magánéletben, tulajdonképpen mindenben. Isten áldását kapta, ami nagyon fontos" - 

méltatta Yamalt az édesapja, aki elmondta, addig marad Németországban, amíg meg nem nyerik a spanyolok az Eb-t.

A vasárnap 21 órakor kezdődő berlini döntőben az idei tornán százszázalékos és három végső sikerükkel csúcstartó spanyolokra az első Eb-győzelmükre készülő angolok várnak.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

Mindent egy helyen az Eb-ről