A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Miközben vagy féltucat világsztár nem szállt repülőre, addig Szoboszlai Dominik elutazott labdarúgóklubja, a Liverpool edzőtáborába az Egyesült Államokba.

 Az angol együttes kedden közösségi oldalán tette közzé a 28 fős utazó névsort, aminek tagja a magyar válogatott csapatkapitánya is, számol be az MTI.

Az Európa-bajnokság és a Copa America miatt egyelőre meglehetősen foghíjas a Liverpool kerete, amelyben ezúttal 

nincs ott például a brazil Alisson, a holland Virgil van Dijk és Cody Gakpo, az angol Trent Alexander-Arnold, az argentin Alexis Mac Allister, a portugál Diogo Jota, az uruguayi Darwin Nunez és a kolumbiai Luis Diaz sem.

A sztárok távollétében így több, csak a bennfentes Pool-drukkerek számára ismerős név is feltűnik, többnyire olyan fiataloké, akik az akadémiáról kapnak most lehetőséget a bizonyításra.

Az immár a holland Arne Slot irányította Liverpool szombaton Pittsburghben a spanyol Betisszel, jövő csütörtökön Philadelphiában az Arsenallal, majd három nappal később a dél-karolinai Columbiában a Manchester Uniteddel találkozik, utolsó előkészületi mérkőzését pedig augusztus 11-én, már hazai pályán a spanyol Sevillával vívja.

A Vörösök a Premier League nyitófordulójában augusztus 17-én az újonc Ipswich otthonába látogatnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!