Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint a nemzeti tizenegyet erősítő Callum Styles hamarosan Anglián belül válthat klubot és a harmadosztályból a második vonalban szereplő West Brom csapatában folytathatja a karrierjét.

A csakfoci.hu számolt be róla, hogy az átigazolási piac zárása előtt a Championshipben játszó együttes komolyan érdeklődik a 24 éves középpályás iránt és akár a játékjoga megvásárlása mellett még egy másik focistát is hajlandó lenne átadni a Barnsley-nek. 

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

Vajon megy vagy marad?

Styles februártól május végéig a szintén másodosztályú Sunderlandben volt kölcsönben, így nem lenne számára ismeretlen terep a Championship. Egyébként a magyar válogatott labdarúgója ebben a szezonban még nem kapott lehetőséget a csapatában, mert a vezetőedző úgy látja, nincs megfelelő mentális állapotban a játékhoz. Ahogy Darrel Clarke fogalmazott: 

Callum iránt az utóbbi időben több klub is érdeklődött, ezért nem érezte magát mentálisan felkészültnek. Nem küldtem őt pályára, mert jobb, ha olyan játékosok játszanak, akik mentálisan is készen állnak."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!