A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályban szereplő Preston labdarúgócsapata vereséggel kezdte a 2024/2025-ös szezont, ezt követően pedig a klub menesztette vezetőedzőjét, Ryan Lowe-t.

A Preston vereséggel rajtolt a Championshipben, az együttes hazai pályán 2-0-ra kikapott Sheffield Unitedtől. A vesztes csapatnál ezt követően kemény döntést hoztak, ugyanis menesztették Ryan Lowe vezetőedzőt. 

"Ryan 2021 decemberében csatlakozott a klubhoz, az irányítása alatt a 13., a 12., és 10. helyen végeztünk ebben a két és fél szezonban. 

Az augusztus 11-én, vasárnap lezajlott megbeszéléseket követően kölcsönösen egyetértettünk abban, hogy most megfelelő az idő a változtatásra. 

Köszönünk mindent Ryannek a klubnál végzett kemény munkájáért, odaadásáért és elkötelezettségéért, továbbá a legjobbakat kívánjuk neki és családjának a jövőben" - írta közleményében a Preston.

A távozó edző utódjaként ideiglenesen Mike Marsh ül le a kispadra, az ő segítője pedig az a Ched Evans lesz, akit 2014-ben nemi erőszak vádjával börtönbüntetésre ítéltek, majd két és fél évet töltött fegyházban.

Blackburn Rovers v Preston North End - Sky Bet Championship
Ched Evans korábban két és fél évet ült börtönben
Fotó: NurPhoto via AFP

A 35 éves Evans 13-szor szerepelt a walesi válogatottban, a rutinos csatár a Manchester Cityben kezdte pályafutását, majd többnyire alacsonyabb osztályú angol klubokban futballozott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!