Vágólapra másolva!
Két rekordot is felállított Thomas Müller, a Bayern München veterán labdarúgója a német Bundesliga hétvégi nyitófordulójában.

A Wolfsburgban aratott 3-2-es vasárnapi győzelem során a 34 éves csatár - aki sosem szerepelt más egyesületben - 474. bajnokiján lépett pályára a bajoroknál, ezzel megelőzte a klub örökrangsorában a legendás kapust, Sepp Maiert - írja az MTI. 

FC Bayern München v Real Madrid: Semi-final First Leg - UEFA Champions League 2023/24
Thomas Müller több játékidőre vágyik 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto

Amikor Müller először szerepelt 2008-ban a piros-fehéreknél, akkor még Jürgen Klinsmann volt a vezetőedző.

Az összes sorozatot tekintve a közönségkedvenc támadó 709 meccsnél tart, ezzel utolérte Maiert, és vasárnap a Freiburg ellen ebben a rangsorban is megelőzheti őt.

A 131-szeres válogatott Müller az utóbbi időben már jobbára csak a cserepadról beszállva segíti csapatát, ezzel azonban a jelek szerint nem tud megbékélni:

"Jobban szeretnék már korábban a pályán lenni, nem csak fél órákra beállni"

 - árulta el a világbajnok futballista, aki 32 trófeát gyűjtött a Bayernnel. Nyert többek között 12 bajnoki címet, hat kupaserleget, két Bajnokok Ligáját és két klubvilágbajnokságot. Jelenlegi szerződése 2025-ig szól.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!