A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Bernd Storck, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, aki jelenleg a Sepsiszentgyörgy csapatánál dolgozik, kitett a keretből két korábbi válogatott focistát.

A Sepsi OSK vasárnap este 2-1-re kikapott hazai pályán a román bajnokságban listavezető Craiovától. A 14-szeres magyar válogatott Varga Kevin eddig alapembernek számított a székelyföldi együttesben, tegnap azonban nem csak kezdőből maradt ki, hanem még a kispadra sem ült le. Ugyanez igaz Kecskés Ákosra is igaz, bár az ő esetében ez nem jelentett akkora meglepetést, hiszen az idei szezonban eddig csak öt percet játszott. 

Pascal Jansen, Fradi, Sepsi OSK, Bernd Storck
Pascal Jansen és Bernd Storck a Fradi és a Sepsi OSK felkészülési meccse előtt
Fotó: fradi.hu

Bernd Storck, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya elárulta, miért maradt ki a keretből a két magyar focista. Varga és Kecskés is elkésett a csapatösszetartásról, ami nagy valószínűséggel összefüggésben van azzal, hogy olyankor buliztak, amikor nem tehették volna meg.

Varga Kevin vétett a fegyelmi szabályok ellen, bulizott. Nem volt mit tennem, ki kellett hagynom őt a csapatból. Kecskéssel ugyanez a helyzet”

 – idézi a Magyar Nemzet Bernd Storckot, aki 2023 decembere óta irányítja a székelyföldi csapatot. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!