A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I-ben a negyedik forduló második mérkőzésén a Debrecen otthon fogadta a DVTK-t. A jó iramú meccset egy debreceni piros lap és egy diósgyőri gól döntötte el a vendégek javára. DVSC-DVTK szombat késő délutánról: 0-1.

A találkozó első felében a debreceniek nyomtak jobban, ugyanakkor a kapu előtt elfogyott a lendület, 45 perc után kapura lövés nélkül állt a Dzsudzsák Balázs vezette csapat. 

A másik oldalon is csak eggyel több kísérlet volt, igaz, az egy remek szabadrúgást követő gól lett, amelyet Chorbadzhiyski szerzett öt méterről bebombázva a labdát a léc alá. A gólt ITT lehet megnézni.

Az első játékrész fontos eseménye volt még a hazaiaknál Pellumbi öt percen belül kapott két sárga lapja, amivel rendkívül nehéz helyzetbe került a DVSC a második 45 percre, gól- és emberhátrányba.

dvsc, Dzsudzsák Balázs, Debreceni VSC
Dzsudzsák Balázsék nehéz helyzetbe kerültek. Fotó: dvsc.hu

Mindenki előre

A második félidőben rendesen bekezdett a Debrecen, az első szűk 20 percet követően 89%-os! labdabirtoklás mellett több veszélyes támadást is vezetett, igaz, a legnagyobb helyzetet mégis a DVTK hagyta ki, egy kapufát jegyzett a diósgyőri csapat alig 55 perc játékot követően. 

Végül mindkét oldalnak megvoltak a maga lehetőségei a gólszerzésre, azonban egyik fél sem volt eredményes, így maradt az 1-0. A DVTK-nak ez volt az első győzelme az új szezonban, míg a Debrecennek az első veresége.

A találkozó kapcsán még egy érdekességet érdemes feljegyezni, a második félidő végén majd 9 perc hosszabbítás állt a csapatok rendelkezésére, és ebben az időben újabb veszélyes támadásokat épített fel a DVSC, de itt sem sikerült az egyenlítés.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!