Vágólapra másolva!
A Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott az Európa-liga utolsó selejtezőkörének első meccsén, így a Borac Banja Luka otthonában dől majd el, melyik csapat lesz ott az Európa-liga vagy a Konferencia-liga főtábláján.

„Nagy vonalakban a védekezés rendben volt, de a csatárokhoz többször került a labda, mint kellett volna, erre készültünk, mert ez erősségük, hogy lekészítik a labdákat, de összességében rendben volt. A végén egy szögletnél túlzottan kinyíltunk, azt talán nem kellett volna, de játékban többet vártunk, többet kell nyújtanunk. Nem volt ritmusa a meccsnek, nem dolgoztunk ki elég helyzetet, a kapusuknak alig kellett védenie, talán háromszor, de akkor szépeket védett. Összességében nem olyan meccs volt, amilyet szerettünk volna” – mondta Dibusz Dénes az első meccs lefújása után az M4 Sportnak.

Fradi, Európa-liga, Borac Banja Luka, Ferencváros, selejtező, playoff, Dibusz Dénes
Dibusz Dénes szerint javulniuk kell a visszavágóra
Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Még gyorsabban és pontosabban kell majd játszani, ez hiányzott. Lassan járt a labda egyik oldalról a másikra, nem voltak lyukak a védekezésükben, volt idejük tolódni. Amiért jöttek, azt elérték, a gól nélküli döntetlent” – tette hozzá a Fradi kapusa. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!