A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Barcelona nyári sztárigazolása Dani Olmo, aki a spanyol válogatottal Európa-bajnok lett, de egyelőre a Lipcséből érkezett támadó nem léphet pályára.

A Barcelona 60 millió euróért szerződtette a Lipcsétől Dani Olmót, de egyelőre nem tudja benevezni a spanyol bajnoki keretbe a támadót a katalán csapat. Dani Olmo a spanyol válogatottal remekül szerepelt az Európa-bajnokságon, ahol kulcsszerepet játszott a torna megnyerésében.

FC Barcelona Vs AS Monaco - Trofeu Joan Gamper
Dani Olmo egyelőre jelen helyzetben nem léphet pályára
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto

A Barcelona végül a remek teljesítménye után lecsapott a spanyol játékosra, aki a La Liga hétvégi rajtján könnyen lehet, hogy nem kap még lehetőséget, ugyanis a Cadena SER beszámolója szerint még mindig nehéz anyagi helyzetben van a katalán klub, így egyelőre nem sikerült regisztrálni Dani Olmót a spanyol bajnokságban.

A hírek szerint a katalán klubnak még 50 millió eurónál is többet kell előteremtenie, hogy az összes játékosát nevezhesse a bajnokságba. Jelenleg Olmo mellett Clement Lenglet-t és Eric Garciát sem tudta benevezni a katalán klub a bajnokságba. A Barcelonának most a szponzoroktól és játékoseladásból van lehetősége pénzhez jutni. A Barcelona éppen kedden adta el a Bournemouth csapatának Julián Araujót, akiért 10 millió eurót kapott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!