Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint az angol másodosztályú Leeds United együtteséhez igazolhat a Freiburg magyar válogatott sztárja, Sallai Roland, akit még a nyári átigazolási időszak vége előtt megszerezne a legendás csapat.

A Leeds United figyeli a Freiburg szélsőjét, Sallai Rolandot, aki az elsőszámú kiszemelt a támadószekció megerősítésére - írja a footballleagueworld.co.uk. 

Scotland v Hungary - EURO 2024 sallai roland
Sallai Roland Angliába kerülhet
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Sallai Roland a Leeds Unitedhez igazolhat

Az angol együttes a nyáron eladta két sztárját, Crysencio Summerville-t és Georginio Ruttert is - a duó körülbelül 65 millió fontot hozott a konyhára -, így bőven jut pénz az erősítésre.

Az Evening Post riportere, Graham Smyth információja szerint új célpontként pedig

 a Freiburg magyar válogatott támadója, Sallai Roland bukkant fel, akivel kapcsolatban többször is felmerült a nyár folyamán, hogy távozik a Bundesligában szereplő csapatától.

Az újságíró szerint a magyar válogatott játékos 

az egyik fő kiszemelt, és ott van azon játékosok „listáján”, akiket mindképpen le szeretne igazolni a Leeds a nyári átigazolási szezon vége előtt.

Hozzáteszik, a magyar focista nagy erősítés lenne a Leeds számára, mivel Sallai nagyon szerepelt az elmúlt hat évben a Freiburgban. A 27 éves játékos - akivel kapcsolatban kiemelték, hogy a pályafutása a Puskás Akadémiánál indult, de a Palermóban is az APOEL-ben is bizonyíthatott  - az évek során a Freiburg kulcsjátékosa volt egy nagyon sikeres időszakban, ugyanis a nemzetközi kupaporondon is bizonyíthatott a klub. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!