A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Duplán lehet okuk az örömre a Chelsea szurkolóinak, ugyanis a londoni csapat leigazolta a portugál válogatott Pedro Netót, akinek a gyönyörű barátnőjéért már most tízezrek őrülnek meg.

A Chelsea a napokban jelentette be, hogy 60 millió euróért leigazolta a portugál válogatott Pedro Netót a Wolverhampton Wanderers csapatától. A 24 éves szélső az elmúlt szezonban 20 meccsen lépett pályára a Premier League-ben és összesen két gólt, valamint kilenc gólpasszt jegyzett.

Pedro Neto
A portugál válogatott Pedro Neto és barátnője, Carolina Silva is Londonba költözött
Fotó: Fotó: Instagram/carolina.csilva

A nyári labdarúgó-Európa-bajnokságon is szereplő Neto a futball karrierje mellett a magánéletben sincs oka a panaszra, ugyanis tavaly óta a gyönyörű portugál modell, Carolina Silva a barátnője. Carolina már az Eb alatt is felhívta magára a figyelmet és azóta az Instagramon egyre több követője van, de vélhetően azáltal, hogy párja Londonban folytatja a pályafutását, még több rajongója lesz. Érdekesség, hogy a világ legszexibb futballistanőjének tartott Alisha Lehmann is követi a közösségi médiában.

A fiatal portugál szépség imádja az idejét a tengerparton tölteni, a bikinis fotóival pedig rendszeresen megörvendezteti közel 30 ezres rajongótáborát.

carolina.csilva
Pedro Neto
carolina.csilva
Pedro Neto
carolina.csilva
Pedro Neto

 


 


 


 

A Chelsea újonca, Pedro Neto Carolina Silvával – egy gyönyörű portugál lánnyal – jár. A pár tavaly kezdett randevúzni, és látták, hogy élvezték az együtt töltött időt, beleértve az Egyesült Államokba tett utazást és Portugáliát. Carolina, akinek egyre több Instagram-követője van, szívhez szóló bejegyzésekben fejezte ki Neto iránti szeretetét, és most úgy tűnik, Észak-Londonban folytatják útjukat.

Imádja a strandokat és a tengerparti nyaralásokat. A profiljában sok fotó bizonyítja ezt. Az Instagramon követi őt a híres futballista, Alisha Lehmann is, aki nemcsak játékáról, hanem hihetetlen szépségéről is híres.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!