A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Szombaton 17 órakor a nyeretlen Diósgyőr a veretlen Debrecen otthonában lép pályára, és sajtóhírek szerint, ha a borsodi csapat nem tudja megszerezni a három pontot, az könnyen a vezetőedző, a szerb Vladimir Radenkovc állásába kerülhet.

Könnyen lehet, hogy a szombaton (ma) 17 órakor kezdődő DVSC elleni meccs lesz (egy ideig legalábbis) az utolsó, amelyen Vladimir Radenkovic irányítja a Diósgyőr csapatát. Ugyanis, mint azt Boon.hu, azaz a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei online lap írja, ha a DVTK négy bajnoki után is nyeretlen lesz, a tulajdonosok alighanem kirúgják a szerb edzőt.

A 46 éves edző idén februárban vette át a csapatot, amelyet bent tartott az élvonalban, de a csapat eléggé beleszürkült a középmezőnybe. Jelen állás szerint az edző eddigi mérlege 5 győzelem mellett 6 döntetlen és 5 vereség, ami viszont igazán aggasztó, hogy a jelenlegi idényben három meccsen mindössze 1 pontot szereztek a borsodiak.

Mint a Boon.hu felhívja rá a figyelmet, ugyan mindhárom meccsüket, azaz a Paks (2-2), a Fehérvár (1-3) és a Ferencváros (0-2) ellenit is kupainduló csapat ellen játszották, az ellenfelek viszont éppen emiatt nem a legerősebb felállásukban futottak neki a mérkőzéseknek.

Nem győzni jár a DVTK Debrecenbe

És akkor még nagyon visszafogottan fogalmaztunk. A két piros-fehér csapat debreceni örökmérlege ugyanis súlyosan nyomasztó Loki-fölényt mutat: 1943 óta a DVTK összesen 32-szer lépett pályára Debrecenben NB I-es bajnoki meccsen, és 27 vereség valamint 4 döntetlen mellett csupán egyetlen alkalommal, 2008. november 8-án tudtak nyerni a cívis városban 2-1-re. A győzelem most is bravúr lenne, ugyanakkor létfontosságú edzőnek és csapatnak egyaránt.

Győr vagy Diósgyőr lesz az első?

Mint azt a napokban megírtuk, nem a Diósgyőr az egyetlen klub, ahol a vezetőség máris az edzőváltást fontolgatja. A négy mérkőzés után a tabella legalján pont nélkül álló újonc ETO FC Győrnél is erősen kérdéses Borbély Balázs sorsa. Lapértesülések szerint a klubvezetés már az utódját is kiszemelte, mégpedig Kuttor Attila személyében.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!