Vágólapra másolva!
A labdarúgó Konferencia-liga playoff-körének első mérkőzésén a Chelsea hazai pályán 2-0-ra nyert a svájci Servette csapata ellen. A meccsen a londoniak játékosa, Marc Guiu akkora helyzetet hagyott ki, hogy a szurkolók máris kitennék a csapatból.

A Barcelonától igazolt spanyol támadó először kezdett a Chelsea-ben, miután az új vezetőedző, Enzo Maresca lehetőséget adott neki a Konferencia-ligában. A 18 éves csatár az 53. percben leszerelte a Servette kapusát a 16-os előterében, és már csak az üres kapuba kellett volna helyeznie, ám olyan gyengén találta el a labdát, hogy a kapus visszaért és lábbal védeni tudott. Guiu elé visszapattant a labda és kétszer is ismételhetett, ám ezekből sem tudott gólt szerezni.

A szurkolók a közösségi médiában nem kímélték a csatárt, hatalmas kihagyott helyezete miatt alaposan kigúnyolták. Íme, néhány a kommentekből:

  • "Most kezdett először és utoljára a Stamford Bridge-en"
  • "Jó látni, hogy a Chelsea megoldotta a helyzetkihasználási gondjait Guiuval"
  • "A p.csába, szükségünk van egy csatárra"

A Chelsea ugyan 2-0-ra nyert a playoff első meccsén, de a szurkolók az első félidő után kifüyülték a csapatot. Enzo Marescának akad még dolga bőven, a keretben több mint 40 játékos található, bár az olasz edző szerint nem olyan nagy a zűrvavar, mint amilyennek látszik.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!