A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, megvan David de Gea új klubja, a spanyol kapus a Serie A-ban szereplő Fiorentina játékosa lehet, ami azért is érdekes, mert így könnyen lehet, hogy Magyarországra érkezik.

A 33 éves David de Geát 2023 nyarán engedte el a Manchester United, miután lejárt a szerződése, azóta pedig nem talált csapatot magának. De Gea aktív maradt a közösségi oldalain, így lehetett látni, hogy Angliában edzéseket végez, de most úgy tűnik, országot vált a spanyol kapus. A korábbi spanyol válogatott kapust már sok csapattal híre hozták, de magas fizetési igénye miatt végül egészen eddig nem talált magának új klubot. Hamarosan bemutathatja az olasz Fiorentina, hiszen a szerződéskötés előtt már csak az orvosi vizsgálatokon kell átesnie.

Manchester City v Manchester United: Emirates FA Cup Final
2023 nyara óta nincs csapata De Geának
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Action Foto Sport/NurPhoto

A spanyol 13 évet töltött Manchesterben, 545 alkalommal lépett pályára a Unitedben és tagja volt annak a csapatnak, amely 2013-ban megnyerte a Premier League-et. Emellett két Ligakupát, FA-kupát és Európa-ligát is nyert az Old Traffordon.

Már csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra:

A Fiorentina legutóbb 2001-ben nyert komoly trófeát, amikor az Olasz-kupát hódította el a csapat. De Gea szerződtetése azért is érdekes a magyar drukkereknek, mert a Konferencia-ligában a playoff-körben a Fiorentina majd a Puskás Akadémia-Ararat párharc továbbjutójával találkozik. Az örmények ellen egy meccs után a Puskás Akadémia áll jobban, ugyanis az idegenbeli párharcot 1-0-ra megnyerte.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!