A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az NB II-ben szereplő Vasas hazai pályán nagy meglepetésre 1-0-ra kikapott az újonc Tatabányától. A hazaiak első vereségüket szenvedték el a másodosztályban.

Az NB II-ben szereplő Vasas egyértelmű esélyesként fogadta hazai pályán az újonc Tatabányát, amely egy győzelemmel,  kiesést jelentő helyeken állt a meccs előtt, miközben az angyalföldiek még veretlenül álltak a negyedik forduló előtt.

Az első félidő enyhe Vasas-fölénnyel kezdődött, de a félidő egyetlen gólját a Tatabánya szerezte. A 29. percben Csernik Kornél távoli lövését még Jova Levente védte, de a kipattanóra Eördögh András érkezett elsőkén, gyakorlatilag az üres kapuba kellett csak lőnie.

Nagy pofont kapott a Vasas
Fotó: Facebook.ocm/VasasFC

A második félidőben tovább növelhette volna az előnyét a Tatabánya, ugyanis a Vasas hiába kezdte megint jobban a félidőt, Iyinbor összehozott egy tizenegyest, de Jelena Richárd lövését Jova védte, a kipattanót pedig Vida az ége lőtte.

Gera Zoltán csapata ezt követően már nem tudott megújulni, a feljutásra pályázó csapata nagy pofont kapott, a Tatabányának pedig máris hat pontja van.

 

Az élcsoport: 1. Szentlőrinc 10 pont (8-3), 2. Gyirmót 10 (8-4), 3. BVSC 8
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!