Vágólapra másolva!
Az NB I első edzőváltására Debrecenben került sor, ugyanis elküldték a szerb Szrdjan Blagojevicset, miután csapatával két egymást követő meccsen is kikapott.

Szrdjan Blagojevics távozása után egyelőre Dombi Tibor irányítja a DVSC edzéseit, de a Magyar Nemzet arról ír, hogy a Ferencváros korábbi edzője, Máté Csaba ülhet le a Loki kispadjára. Blagojevicsnek öt forduló - és a Fradi elleni meccs halasztása miatt - mindössze négy meccs jutott az új szezonban, majd a vezetők máris a váltás mellett döntöttek.

Máté Csaba újra az NB I-ben dolgozat
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Blagojevics 2022 szeptemberében vette át a DVSC irányítását, első idényében bronzérmes, tavaly ötödik lett a csapattal. Az aktuális idényt sem kezdte rosszul, a Győr elleni idegenbeli 3-0-s siker és a Kecskemét elleni 1-1-es döntetlen után azonban két vereség következett a DVTK és az Újpest ellen, Blagojevics pedig nem kapott új lehetőséget a javításra.

A DVSC közleménye alapján a szerb szakember elbocsátása után Dombi Tibor irányítja a szakmai munkát a klubnál., de ő is csak ideiglenes megoldás, az NB1.hu például úgy tudja, hogy a DVSC már szóbeli megállapodást kötött a hosszabb távú megoldást jelentő Máté Csabával.

Máté Csaba hosszú éveken át volt a Ferencváros másodedzője, majd a tavaly Klaksvík elleni kínos búcsú után tíz meccsen keresztül vezetőedzőként irányította a rekordbajnokot, mielőtt Dejan Sztankovics érkezett a helyére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!