Vágólapra másolva!
A Ferencváros a Puskás Akadémiát fogadta a labdarúgó NB I 8. fordulójának rangadóján. A gól nélküli első félidő után a Fradi új sztárja, Matheus Saldanha csereként állt be és egy gyönyörű támadás után megszerezte a vezetést a magyar bajnoknak. Sőt, a brazil támadó mindössze 17 perc alatt mesterhármast ért el.

A 63. percben Pascal Jansen hármat változtatott, és pályára küldte Tosin Kehindét, Kristoffer Zachariassent, valamint a brazil sztárigazolást, Matheus Saldanhát. A brazilnak nem kellett sok, ugyanis alig egy perccel a beállása után kapott egy remek kiugratást Kehindétől, majd kapura tört aztán a kapujából kimozduló Pécsi Ármin mellett a kapuba pörgette a labdát.

A Fradi brazil sztárja aztán a folytatásban egymaga eldöntötte a meccset. Előbb egy hazaadásnál Kehinde letámadta a Puskás Akadémia kapusát, aki megpróbálta elrúgni a labdát, de pont Saldanhához passzolt, a 25 éves támadó pedig 14 méterről a bal alsó sarokba lőtt. Majd a csodacsere a hajrában egy gyönyörű sarkazással koronázta meg teljesítményét, így mindössze 17 perc alatt szerzett mesterhármast. 

A brazil csatár így négy találkozón már hat gólnál jár a zöld-fehérek színeiben, ráadásul ezeken a találkozókon nagyjából összesen egy meccsnyi időt töltött a pályán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!