Vágólapra másolva!
A korábbi olasz válogatott labdarúgó, Antonio Cassano kőkemény kritikát fogalmazott meg Cristiano Ronaldóval szemben. Az egykori csatár szerint a portugál szupersztár akár 3000 gólt is lőhet, akkor sem fog tudni futballozni.

Cristiano Ronaldo nemrég megszerezte pályafutása 900. gólját, amivel újabb rekordot döntött, hiszen ezt a csúcsot korábban még senkinek sem sikerült elérnie. A Viva el Fútbol podcast vendégeként a botrányairól is elhíresült Antonio Cassano beszélt az ötszörös aranylabdásról, a korábbi olasz válogatott csatár szerint mit sem érnek a portugál rekordjai, mivel egyáltalán nem csapatjátékos.

"Cristiano Ronaldo háromezer gólt is lőhet, akkor sem fog tudni focizni. 

Higuaín, Benzema, Agüero, Suárez, Ibrahimovic és Lewandowski tudták, hogyan kell összejátszani a csapattársakkal. Ronaldónak ez nem ment soha, őt csak az érdekli, hogy gólt szerezzen" - idézte a sport365.hu Cassanót, aki Ronaldóhoz hasonlóan szintén játszott a Real Madridban, ám nem 9 évig, hanem csupán kevesebb mint két szezon erejéig.

A 42 éves Cassano kritikáját nem biztos, hogy érdemes túl komolyan venni, hiszen a 2018-ban visszavonult labdarúgó a Real Madridban 28 meccsen 4 gólt szerzett, míg a portugál szupersztár 438 mérkőzésen 450 alkalommal talált be, ezzel a mai napig a klub történetének legeredményesebb futballistája.

Kapcsolódó cikkek

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!