Vágólapra másolva!
Elképesztő jelenetek játszódtak le az olasz hatodosztályban rendezett Pontassieve-Subbiano összecsapáson. A vendégek edzője ugyanis úgy döntött, hogy kicsit "besegít" a játékosainak és úgy állított meg egy kontratámadást, hogy a pályára beszaladva felrúgta az ellenfél támadóját.

A Redditre került fel az a videó, amelyen hihetetlen jeleneteket lehet látni, és nem sok köze van a futballhoz. 

Pontassieve-Subbiano
A Subbiano edzője állította meg az ellenfél támadását
Fotó: Reddit

Az edző rúgta fel az ellenfél támadóját

Az első félidő 45. percében járt a meccs az olasz lapok beszámolója szerint, amikor 0-0-s állásnál a Subbiano edzője, 

Alessio Guidotti úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a dolgokat, egy hazai kontránál beszaladt a pályára és durván felrúgta az ellenfél támadóját.

A felvételen jól látszik, hogy bár két védő is volt még hátul - az egyikük akár még oda is éretett volna - 

Guidotti biztosra akart menni. Bár sikerrel is járt, a kontrát megállította, de a piros lapot természetesen nem úszta meg.

A Pontassieve edzője botrányosnak nevezte az esetet:

"Sajnálom a Subbianót, mert egy neves és történelmi klub. Az edzőjük most beszennyezte a nevüket a botrányos viselkedésével, amivel befolyásolta a mérkőzés alakulását."

A Subbiano edzője egyelőre nem szólalt meg, a klub rövid közleményt adott ki: "Át kell gondolni a dolgokat, mielőtt hivatalos nyilatkozatot adunk ki." Lefordítva: Guidottit nagy valószínűséggel kirúgják majd az eset miatt. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!