Vágólapra másolva!
Az élvonalbeli Diósgyőri VTK hosszabbítás után 4-2-re nyert a másodosztályú Kazincbarcika vendégeként a labdarúgó MOL Magyar Kupa harmadik fordulójának hétfő esti mérkőzésén, ezzel bejutott a legjobb 32 közé - adta hírül az MTI.

Fordulatos mérkőzést játszott egymással a másodosztályban jelenleg második helyen tanyázó Kazincbarcika és az NB I-es tabellán hetedik DVTK. A borsodi rangadón az első gólt a diósgyőriek szerezték Jurek révén a 30. percben, majd Szabó egyenlített a 39.-ben. 

A második játékrészben aztán fordított a Kazincbarcika, ismét Szabó volt eredményes, de volt válasza a vendégeknek és Varga 72. percben szerzett góljával kialakult a 2-2-es végeredmény, így jöhetett a 2x15 perc hosszabbítás. Itt már a DVTK dominált, és egy-egy gólt lőve a hosszabbítás két félidejében 4-2-re nyerték a meccset.

A miskolci együttes így a következő kör egyetlen élvonalbeli párharcában lesz érdekelt, a hétfőn elvégzett sorsolás értelmében ugyanis a negyedik fordulóban a szintén NB I-es Fehérvárral csap majd össze a nyolcaddöntőbe jutásért. 

MOL Magyar Kupa, 3. forduló (a 32 közé jutásért): Kolorcity Kazincbarcika SC (NB II)-Diósgyőri VTK 2-4 (1-1, 2-2, 2-4) - hosszabbítás után

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!