Vágólapra másolva!
A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a legjobb 32-be kerülésért vívott harcban csatlakozik a küzdelmekhez a 35-szörös magyar bajnok, méghozzá a korábbi kupadöntős Budafok otthonában. A vasárnap délutáni mérkőzés kapcsán a rendőrség fontos szurkolói információkat osztott meg.

A 24-szeres kupagyőztes Ferencváros szeptember 15-én, vasárnap délután 15.30-kor kezd az NB II-ben szereplő Budafok ellen, idegenben a MOL Magyar Kupában. 

A vendégszurkolók 600 darab jegyet kaptak, a meccs kapcsán pedig a rendőrség is fontos információkat osztott meg a Fradi szimpatizánsok részére:

- A Zuzmó utca - Gádor utca kereszteződésétől a szurkolók a beléptető kapuig kizárólag gyalogosan tudják megközelíteni a stadiont, oda részükre a gépjárművel történő behajtás nem lehetséges.

- A rendőrség fokozottan felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzésre időben érkezzenek, a beléptetés ugyanis a megszokottnál több időt fog igénybe venni. A mérkőzés helyszínén vendég jegyértékesítés nem lesz! A rendezők a beléptetésnél ruházat- és csomagellenőrzést hajtanak végre.

- Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók semmilyen körülmények között nem léphetnek be a stadionba.

- A rendőrség kéri, hogy a gépjárművel érkező szurkolók a Tóth József utca – Gádor utca, valamint az M0 - Nagytétényi út – Tóth József utca – Gádor utca útvonalon közelítsék meg a rendezvény helyszínét.

- A rendőrség kéri továbbá, hogy lehetőség szerint a Debrő utcában parkoljanak a KRESZ szabályai szerint, ahonnét gyalogosan könnyen megközelíthető a Zuzmó utcában található vendég beléptető pont.

- A rendőrség felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak megtalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményeznek!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!