Vágólapra másolva!
A Premier League ötödik fordulójának vasárnap késő délutáni mérkőzésén a hibátlan mérlegű Manchester City találkozott a veretlen Arsenallal. A 2-2-re végződött meccsen a lefújás után elszabadultak az indulatok.

A meccsen már nyolc perc után vezetést szerzett a City Haaland révén, akinek ez volt a 10. gólja a bajnokságban, egészen elképesztő módon termeli a gólokat a norvég támadó. Az Ágyúsok aztán még első félidő végén fordítottak, majd emberhátrányba kerültek. A második játékrészben lényegében elkeseredetten védekezett az Arsenal 10 emberrel és ennek, valamint Raya kapus bravúrjainak köszönhetően sokáig úgy tűnt, kihúzhatják 2-1-s vezetésükkel a végéig. 

Aztán a 98. percben egy City által elvégzett szögletből a csereként beállt Stones 2-2-re módosította az állást, ami a lefújásig nem is változott. 

Haaland már az egalizálás után sem volt sportszerű, miután kiszedte a hálóból a labdát, nemes egyszerűséggel fejbe dobta azzal a vendégek gólszerzőjét, Gabrielt, majd mint később kiderült,

még odaszólt a csereként beállt, mindössze 17 éves Myles Lewis-Skellynek is, hogy: "Te meg ki a fa.. vagy?!"

Ezután sem állt le a műsor, az Arsenal középkezdése után még pár másodpercig folytatódott a mérkőzés, és Haaland úgy sprintelt át a félpályán, hogy közben szó szerint átgázolt egy Arsenal játékoson. 

Aztán a hármas sípszót követően a pályára besétált Mikel Artetához (a vendégek mestere) is odament, megveregette a vállát és azt mondta neki, hogy: "Maradj szerény, mi? Maradj szerény, mi?"

Ezek után valószínű nem az lesz a kérdés, hogy megbüntetik a Manchester City gól felelősét, hanem az, mennyi meccsre tiltják el a Premier League-ben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!